O firmě

Kvalita je hlavním parametrem našich produktů.

Společnost LEVIOR, s.r.o. si dává za úkol spolehlivě zásobovat své zákazníky sortimentem nářadí pro řemeslníky a železářského zboží.


LEVIOR s.r.o. je předním dodavatelem kvalitního ručního nářadí pro řemeslníky a kutily. Více než 30 let zásobujeme obchodníky, obchodní řetězce, stavební firmy, dílny a autoservisy.

Naše heslo ,,LEVIOR – Váš spolehlivý partner“ dnes oceňuje přes 3 000 spokojených zákazníků nejen v České republice, ale i dalších 15 zemí Evropy a USA.

Aktuální nabídka se v současné době blíží téměř 7000 položkám zahrnujícím měřidla, aku nářadí, řezné a brusné nástroje, stavební nářadí, dílenské vybavení, železářské zboží, zahradní nářadí a autodoplňky. Používáme kvalitní, zdravotně nezávadné suroviny a materiály, aplikujeme moderní poznatky z oblasti ergonomie a designu. 

Zakládáme si na pravidelné kontrole kvality zboží za pomoci renomovaných zkušeben i vlastních pracovníků ve výrobních destinacích. O vaši spokojenost se stará 100člený tým zkušených, technicky a obchodně vzdělaných pracovníků.